>
Vrouw van Jou
Vrouwvanjou.nl is geboren in 2020. De basis ligt in de vele gesprekken die ik heb met vrouwen, tijdens trainingen, workshops en individuele coachtrajecten, en in dat ik zelf vrouw ben. Telkens weer komen dezelfde thema’s voorbij: een hoge lat, uit balans zijn in geven en nemen, jezelf kwijtraken gedurende de jaren in de grote hoeveelheid rollen die je vervult en de ballen die je hooghoudt. Waarbij het vaak onderliggend gaat over de vraag:

(wanneer) ben ik werkelijk goed genoeg?

Soms is een burn-out of andere crisis aanleiding om letterlijk stil gezet te worden en daardoor jouw thema’s te onderzoeken. Vaak is het ook een moment in je leven dat je merkt dat je toe bent om opnieuw de balans op te maken. Je voelt je onrustig of minder blij, je mist al langere tijd uitdaging in je werk, je kinderen worden groter of gaan uit huis, je mist wat in je huwelijk of de overgang komt om de hoek kijken. En voor sommige gelukkigen komt het allemaal tegelijk..

Tijdens een 3-daagse training (losse dagen) met gelijkgestemden neem ik je mee terug naar je werkelijke zelf. Wie je nu bent, wie je echt wilt zijn, wat je volgende stap is. Niet zweverig, wel met diepgang. Je krijgt meer bewustzijn en ruimte in je eigen systeem en wordt vrijer van (ba)last en (rol)klemmen. Ik maak gebruik van diverse werkvormen en methodes, vanuit mijn brede ervaring als Coach, Trainer en Docent bij School voor Coaching.

Het leven smaakt naar meer…toch?

Praktische informatie over deze training
  • 3 losse dagen (1 x per maand) van 9.30 – 17:00 uur inclusief heerlijke lunch
  • 3 x per jaar start nieuwe training (januari, april, september)
  • Beetje theorie, veel doen/ervaren
  • Kleine groep van 6 tot 8 personen
  • Opladen, inzicht én (samen)werken
  • Kosten totaal voor 3 dagen € 895,00 exclusief BTW
  • Extra optie: individuele coachsessie(s) na afloop van de training
  • Aanmelden of info via info@minkejustus.nl of 06-24758495

Bellen: 06-24758495

Schrijven: info@minkejustus.nl

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]